Friday, 23 December 2011

hey uollsss

korang hanjeng sangat kan cerca akak bagai nak gila seba akak x update kan..hanjenglina jolie sgt mulut korang..sah kecik2 mak korang x bedong mulut korang kan....



sbnrnya akak baru je balik bercuti dr langkawi...berjalan2 dengan kak bed...habiskan duit yang sikit ni....



sebelum pi becuti tu sempat lah akak terjah ombak rindu sedas..nak gak tau best sangat ke citer tu...katanya mat rock pun leh leleh air mata...pondan sgt nangis2 kan...feeling...



sapa kata maya karin sexy....kak limah berganda sexy ..tp x pernah tercalon heroin sexy malaya..klass ko kak limah...

sampaikan makcik2 duk dalam gunung pun turun town demi nak tengok ombak rindu..makcik2 duk ada kelas mengaji malam sanggup cancel demi nak tengok keseksian aaron aziz dalam ombak rindu...ko mampu..


ko bayangkan lah aku yang jadi maya karin tu..mau adigan lucah klass A yang aku lakonkan...

ujung2 aku pun nangis gak tengok citer tu....ok lah citer tu..akak terus feeling akak jadi izah...leh peluk2 aaron aziz..ko mampu...yang penting peluk2 ghairah gitew..

bak kata maya karin bila di interview "apa pendapat maya tentang melakonkan adegan ghairah dalam ombak rindu?"...then maya karin jawab " alhamdullilah saya lakukan dengan baik"...ko mampu...jawab alhamdulilah....akak sujud bangun sujud bangun kat ko maya...

begitu juga watak azizah mahzan yang gampang itew..menjadi dia jadi datin gampang..tabik akak..lakonan dia buat kita jijik kat dia sebab dia jahat sangat..kalau ikut dalam novel ..watak datin tu leih gampang lagi...mungkin azizah mahzan dapat pun tahap gampang lite2 je kot..

tapi apa pun mmg dia bagus belakon...sapa yang x pi lagi tengok tu..pi lah terjah kedai2 cd berdekatan...kalau dah habis..ko cakar tuan kedai tu bagi dia kuar kan stok2 simpanan dia...x pon ko suruh je sapa yang dah tengok tu..belakon untuk ko..

sorry jadi akak dah kusta..nanti tulis lagi ek...muahhhhhhhh

Wednesday, 7 December 2011

tadaaaaaa..... akak kembali

amboi berdebunya blog akak ni....berkurun x bukak blog ni...secara terang akak cakap akak mmg malas...hahahah...

ari ni tergerak lak nak tulis jap...

dalam akak diam2 x tulis2 blog ni tersedak-sedak akak orang asyik duk nyebut nama akak...senduk..senduk...rupanya2 orang duk cakap akak kat blog du luar sana..gitewww

ko mampu orang cakap ko ajar pakai tudung?... kalau ustazah Qomarijannah.. dia pun x ajar orang pakai tudung ko...

ahad lepas akak duk lah bilik2 surat kabar..akak terjumpa tajuk ni " Syed Ali , azam pitt berpelukan"...eeee sapa ni...korang kenal ker....sape tu... pemain congkak negara ke...


ha ko...MAMPU... Alton John pun x dapat liputan cam ni tau... kelas ko Raja Nurfatimah Mawar... bunga bungaan sangat ko

kenapa diorang berpelukan?....oh gitewww...diorang sejuk ke peluk2 ni....

diorang tu artis lah... dan akak mmg kenal diorang.. sian diorang gosip2 PANAS cam tu..x baik paper ni tau... tutup periuk nasi orang tu...

akak xde lah baca sampai abis sebab akak selalunya kalau bukak paper akak bukak segment sukan, bursa saham and keputusan nombor ekor je.......gitew...x ke ko gila...

ade akak baca dalam tu katanya jiran dia nampak mereka berpegang tangan dalam lif kat rumah diorang...

setahu akak stakat flat 5 tingkat tu ade ke lif?... baru buat ke... PROPA sgt...

setahu akak jiran kawan akak tu mmg rapat ngan diorang..selalu bertegur sapa.. ujung2 jiran mengadu bagai kan...propa wartawan tu tau....


eh mane ada akak duduk ngan dia..akak duduk ngan Seman anak pak wahan yang jual cencalok bawak pokok ketapang yang kat ujung simpang tu lah... pandai2 je korang ni

kalau bab mesra tu akak tak tau..sebab akak jumpe diorang pun kira2 berapa purnama sekali..maklum lah akak kan lebih selebrity dr mereka berdua..so akak lah lagi popular kan... ko mampu mengaku popular...hahahhaah

ape pun akak rasa apa yang tulis kat paper Bpop tu x betul tu...

x baik aibkan orang..satu malaysia baca tu.... buat lah citer lain... macam kenapa muka kak pah makin petola ker.... kenapa Rohana jalil buat muka mirip Jalil hamid ker... sapa artis suam2 kuku bangang bersanding sorang kerana takut laki di kenali ke...lagi bagus....

bangang sangat bersanding sorang kat pelamin sebab laki VVIP katanya... kalau dah gila mmg macam2 tau... sapa aitis tu ?... nor shela?..sapa tu... aku rasa ACAPAN lagi dikenali dr dia..feeling lah pompuan tu...sedehhh...

ape pun wartawan kat luar sana..kalau lakukan akbar pun x yah lah buat melampau2... orang tu ada mak bapak cik kak oi... sedara mara duk tanya... ko nak tolong jawab ker....

kepada dua artis yang digosipkan tu sabar je lah yer... ada hikmah tu... " ibarat gosip Tushie di akhbar x sempat nak tarik napas orang dah lupa"... masalhnya korang kenal ke sapa tushie?... hahah ibaratnya cam tu lah..paham!....x lama orang lupa lah tu...

so kena lah sabar...tu baru BPOP kalau MELODI yang buat cerita tu... alamatnya ..bungkus kain baju pi kenya jer...xde orang kenal...

akak harap kepada artis yang di gosipkan tu..sabar yer..banyakkan doa... sesungguhnya orang yang teranaiya dan beriman pasti doanya di dengari allah...

beriman ke masalahnya....

ok uollss akak cau dulu... nanti akak tulis lagi yer.... cau cin cauuuuuu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...