Thursday, 26 December 2013

Chocolate cake sangatttttttt!

akak nak tanya... korang ade x lagu or artis yang bila korang dengar je dia nyanyi korang rasa nak lempar radio...

sapa suka lagu " chocolate Cake" dato fadzlee ?..tolong senaraikan nama , alamat dan no talipon korang kat dalam komen yer.. nanti senang akak jumpe korang ..akak nak tampar2 korang.. x cukup tu...aku bijak perut 2 3 kali skali...

Ko dah kenapa ha!...

menanah akak dengar lagu ni... dah lah entah apa2..suara pulak cam haremm...

udah2 lah tu menyanyi dato fadzlee ooiii... ko tu dah kaya2 dah..x yah menyanyi..suara ko x sedap yer..

dengan harapan chocolate cake chocolate cake tu mampu menawan hati....

lagu ni seolah2..ko lemparkan kertas ngan pensel kat kanak2 then diorang tulis lirik...lepas tu mak dia carik lak kertas kosong..then sambung je tulis resepi kek kat kertas sama..then dato fadzlee ni jumpe...

eh sedap lah..leh buat lagu....tadaaaaa chocolate cake namanya... hanjeng sgt...

sekarang ni...semua lirik cam sial... ko dah xde idea ke ...dulu punya lirik kita leh feeling2 ngan lirik lagu.. sekarang ..lirik cam bedal je...

akak dengar sekarang lagu macam cantek macam comel pun dah ada dah... sedehhhhhhhhhhhhhhhhhhh..... semua lagu cam sial sekarang...

Nak buat hati ni terbakar...bila ada orng sengal tahap vinats buat pemintaan lagu..tujukan khas buat kekasih hati.... 

akak lepas ni akak nak tulis lagu rempeyek.... tempe busuk...sepat pekasam.... ikan selar singgang...bagi dato siti nyanyi..sure platinum juala album...

oh Justin Bieber Ku

What?..... Justin bieber Retiring ?... OMG

bila akak dengar berita itu akak lantas mengatakan " ade aku kesah?... 

ada akak baca dalam twitter tu..ramai betina and ponen serta hadik2 sedih benar justin bibir ni nak benti nyanyi... hey adik2 ku yang cantik tetapi bangang..pi mampus lah dia nak benti..yang ko sedih benar tu kenapa...

sedihhh akak tengok ko... 



biar lah dia nak benti..duit dia dah berkodi2 dik..sampai mampus x abis makan... ala akak tengok dia pun dah hanyut dah..pakai suar macam x pakai..kalau menyanyi..dah x pakai baju..pi negara brazil langgan pelacur...kuat minum...

bak kata ..dia bukan remaja contoh le..remaja yang hanyut dalam kejutan budaya.. omputih..apa yang ko harapkan...itu mmg life dia

lantak lah..baik akak dengar lagi najwa latip...lagi bagus...


..tapi akak x kisah pun si justin nak benti... mungkin dia nak buat busines sirap maple kat canada ..sapa tau kan...

p/s : kalau nak tau Kak Bed adalah peminat tegar Justin Bieber.. ini sebab muka kak bed dikatakan iras ngan Selina Komeng (Gomez). mesti kak bed frus menonggeng justin dia benti nyanyi.....

ok lah cau cincau


 jom tampar laju2 3 ekor najwa latip pelsu ni...sakit nauuuu ati kiter...

ngomel x tentu pasal !

Ya Allah lamanya x hapdate blog ni...semua tanya...

mmg dah malas sebenrnya nak menulis blog ni.. kat umah laptop dah jahanam..nak tulis kat opis..haremm..opis aku kedekut..dia pakai YES 1Gig sebulan.... hanjs x.... hp aku pun 6 gig sebulan internet ok...

nak tulis guna hp x best x leh letak banyak gambar..x mesra blog katanya...


konon taun ni nak buat online business tapi slow nampaknya sambutannya..xpe gigih lagi...

kira2 balik dekat stahun dah akak x aktif blog ni.. mungkin makin tua kot.. malas je nak ngadap computer... tengok makin banyak orang berblog kan..semua blog menjual barang...

ha ni nak citer... awal bulan 12 ni akak sekeluarga ada trip ke langkawi ...kitorang p 2 kereta... mula p penang kenduri kawen..then trus p langkawi.. 

tapi akak rasa p naik keter lagi banyak kosnya... mana tol..mana minyak..feri..sewa keter kat langkawi..pitammm...licin duit dalam bank yer...

minyak je p balik 200 lebih... tol anggaran 1oo lebih... ferri lak 12 orang..sorang pi balik 32 hengget dr langkawi...parking kat kuala perlis sehari 20 hengget..kalau 4 hari dah 80... sewa keter langkawi 200 sehari sebab musim cuti sekolah..sewa hotel lagi...pitammmm...

akak cadang sapa nak p langkawi tu p je lah naik kapal terbang ..jimat..x sakit jiwa yer.. naik sampai..tinggal sewa kete n hotel je..sungguh...korang x yah lah feeling2 nak naik keter..buang masa..penat...

lagi2 sekarang semua banrang naik...tol naik dr 50 sen ke 2 ringgit yer.. ko x pitam...semua naik..lagi2 gaji yang secubit cam akak ni..makanya makan pucuk ubi je lah uollssss...

ok uolll...

nanti tulis lagi..xde idea lah...

chow cin cau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...