Thursday, 27 February 2014

Hey jemah..Lets cuba Medina Nutri ShineWhite

hey uollsss...

cantek ke tidak?.... ari ni akak nak promote satu produk yang kalau ko x cantek leh jadi cantek..katanyaaaaaa... akak yakin semua nak cantek kannnn

konsep nya di sini adalah kecantikan dalaman... the beauty come from within gitewww.. baru terpancar keluar...

dengan bangganya akak memperkenalkan  Medina Essential Nutri Shinewhite


haaaaa... nama pun dah melets uollsss.. revitalize & rejuvanate gitu... uolsss ini bukan main2 tau..ni betul2 punya ni...

Produk ini adalah 100% buatan tempatan dan di jamin halal. Muslim produk gitu. 

Nutri ShineWhite berperisa Epal, memang sedap. In Syaa Allah uolsss pasti suka. kalau akak suka mustahil uollss x suka kannnnn

akak sendiri suka minum dengan air sejuk. Yummy... bukan macam ubat2 yang lain uollss..rasa epal..masam2 manis... produk lain tu rasa cam pelik hanj hanj sikit kan..tapi ni mmg sedap...meletop gitu..kannnn


sorang yang mula telan nutriwhite ni kata semuanya lembut dan halus. Dari hujung rambut hingga hujung kaki. WOW! Apa makna tu???.. bukan lembut pondan uollss.. kulit, muka , rambut, tangan, kuku..dan segalannya...

memeng heloks uollsss....

Cara nak telan senang je... ini caranya..

1) tuangkan kedalam air sejuk/suam 200 ml dalam shaker..ikot suka ko lah nak sejuk ke suam..jangan menggelegak sudah
2) Goncang shake.. bg larut
3) then telan..opsss..Sebelum minum tu niat kat allah contohnya " Ya Allah ko cantikkan lah muka aku yang bisa ular tedung ni ..ko putihkan lah kulit aku yang kuali ni jadi snow white, ko sihatkan lah badan aku ya allah".. ikhtiar n doa namanya tu...jangan lupa lepas minum..cakap Allhamdullilah yer

boleh di minum pagi sebelum uollss mencekit apa2 atau malam sebelom membuta.. sehari sekali je uollsss.. cukup khasiat dia walau sepeket je tau

yang penting boleh di minum oleh semua orang..laki dan perempuan.. pada yang feeling pompuan n feeling dia jantan pun leh telan.. xde masalah uollsss..

ramuan nya berasaskan makanan yang disebut dalam Al-Quran..moga khasiatnya memberi manafaat pada tubuh kita.

Nak tahu? kenalah cubakan... apa lagi click je trus kat FB Nutri Shinewhite tu sekarang...

cepat clik...kalau aku dah makin cantek.. meletop bagai nak gila nanti jangan lak tanya lak " cantek kak senduk..pakai produk apa?" ... jawapan nya apa lagi uollsss... jangan gila2 hotmama pun pakai tau...jangan cakap aku pakai camera365 lak yer... no no no uollsss

kalau uollss nak tau khasiat produk Nutri ShineWhite. Produk ini adalah "botanical collagen drink'" yang berasaskan pemakanan yang terkandung didalam Al Quran. 

Antara yang terkandung didalam produk NutriShineWhite adalah habbatussauda, madu, buah tin, kurma, kismis, buah delima, biji aprokot dan banyak lagi. Setiap satu bahan- bahan ini mempunya khasiat yang sangat istimewa. Contohnya buah delima dan buah tin. Ini adalah buah- buahan yang disebut didalam Al Quran. Bilamana, buah tersebut disebut didalam Al- Quran pasti sememangnya sangat istimewa. 



Bahan- bahan natural yang terkandung didalam NutriShineWhite tersebut bukan sahaja sangat istimewa, bahkan memang terbukti secara saintifik dan telah dikaji diperingkat nasional dan juga peringkat antarabangsa. Contohnya kajian mengenai biji aprikot yang terkenal dengan anti- kanser. 

Memang khasiat #NutriShineWhite ini tidak boleh disangkal lagi. Dengan menggunakan bahan- bahan yang berkualiti, natural juga TERBAIK, In Syaallah, memberi manfaat kepada perempuan dan lelaki untuk meningkatkan tahap kesihatan dan juga kecantikan secara amnya. 


produk ni akan di lancarkan pada 1 mac ini secara rasmi nya. So uollss bertuah tau sbb dapat info awal tentang produk ni..baik uollss beli cepat..sebelum kiah , tipah jenab beli dulu dari uolsss... so kalau produk ni meletop kebabom nanti jgn menyesal kalau x cuba.

alah uollss produk ni harga nya mmg berpatutan sangat.. kalau nak tau lebih lanjut boleh lah uollss lawati facebook official  Nutri ShineWhite ni. tanya dia bapa reganya...jangan lupa like tau...kalau ko x like siap..akak bantai korang.

kalau uollss nak tau harga leh PM di facebook tu.. ala x susah..click2 je uollsss... perunding profesional Medina Essencial akan sedia menjawab segala pertanyaan uollss.. pertanyaan yang berunsur vinats dan tidak berilmiah adalah di larang uollsss...

Bukan itu sahaja uollsss... sapa yang suka meniaga tu leh jadi stokis jugak ..semua maklumat dah ada di FB Nutri ShineWhite... ha apa lagi..terjah lah..

ini ha rupa kotak dia...cantek kannn


di dalamnya terkandung 30 peket Nutri ShineWhite dan sebotol shaker..


berikut akak lampirkan gambar produk dan segala bagai yang berkaitan...

ops sebelum tu click sini dulu uollsssszzz 












khidmat masyarakat ini dibawakan oleh 

Wednesday, 26 February 2014

lets uollsss ...larian amal Kolej Kedua UPM


hey uollssss.. pekabar..

sapa kat sini suka join larian amal.. di sini akak nak war war kan..
satu larian amal akan di anjurkan oleh Kolej Kedua Universiti Putra Malaysia 



Larian ini bertujuan untuk mengumpul dana untuk di salurkan ke Rumah Bakti Nur Shaheera Cheras. Lets lah uolllsss.. sambil sihatkan badan sambil membantu rumah kebajikan yang memerlukan.. fee dia tak mahal uollss cuma RM30 sahaja seorang.

anda juga akan dapat T=shirt penyertaan, goodie bag, runing kit, sarapan pagi dan sijil penyertaan. jom ramai2 bawak satu keturunan uollss turun lari2 manja sambil beramal.. kan bagus kan ...

Larian ini akan di adakan pada 9 Mac 2014, jam 6.30 pagi. 
Dari kita bazirkan duit kita ke tempat lain..baik kita bersukan sambil beramal..badan sihat dapat pahala...

jika anda berminat boleh lah menghubungi En Radhi di talian 013-2059795 untuk pertanyaan dan pendaftaran.

berikut akak sertakan butir lengkap.

LARIAN AMAL RUN FOR LIFE
Venue: Kolej Kedua Universiti Putra Malaysia
Jam : 6.30 pagi
Yuran Penyertaan : RM 30

kategori.
1) lelaki : 10 KM / 1 jam 30 minit
2) Wanita : 8 KM / 2 Jam

Hadiah
Kategori Lelaki
1st place : Medal + RM 600
2nd place : Medal + RM 450
3rd place : Medal + RM 200
-Medal ( 27 unit after first 3 winner ).

Kategori Wanita
1st place : Medal + RM 600
2nd place : Medal + RM 450
3rd place : Medal + RM 200

-Medal ( 27 unit after first 3 winner ) 

Running Track 

Pada hari tersebut juga PC Fair juga di adakan di lokasi tersebut
Bayaran hendaklah dibuat sebelum pendaftaran atas talian.

Payment should be made before online registration.
No akaun : CIMB 12580003268204 (Shafeka binti Tukiman)
Account no : CIMB 12580003268204 (Shafeka binti Tukiman)

pendaftaran akhir adalah pada 25 feb tetapi telah di lanjutkan sehingga ke tarikh yang di beritahu kelak.. so daftar cepat

borang penyertaan boleh di dapati di 

peta disini



lets lah kita sama2 membantu pada yang memerlukan... 

Badan sihat... hati riang..pahala dapat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...