Tuesday, 8 August 2017

mahal?... anda nilaikan sendiri

salam uollsss

semalam ada dengar2 dan baca beberapa komen tentang post akak pasal didikan anak2..yer lah akak mohon map lah yer pada sapa yg rasa marah sangat.. pendapat akak hanya sekadar pendapat..x stuju xpe..akak pun kena lah stuju dengan apa yg mereka nyatakan.. Maybe mereka bangga agaknya anak mereka perangai cam tu.. Maybe ko setiap malam sebelum tido ko ada acara penyampaian hadiah sempena kebanggaan dan kecermelangan anak ko..

Ko punya pasal lah...

so ari ni x nak cerita lagi pasal parenthood ni..sbb banyak mak2 bapak2 of the year dah kuar kuku.. Akak cuma tegur jer..x leh terima nak buat cam ner kan..

ari ni akak nak cerita pasal makan makan... korang dah makan lom..

sebut je pasal makan kak senduk terus lapar.. maklum lah tembolok besar...akak mmg kaki makan..sebab tu niat nak kuruskan badan lepas raya ari tu terkubur begitu saja...

tapi sekarang barang makan mak aiiiii mahal... air kosong pun dah 30 - 50 sen segelas... lagi2 kedai mamak.. mmg dah sedia maklum harga dia melambung...

tu belom lagi makanan2 yg viral tu..lagi lah melampau ..dulu masa tengah viral burgle viral tu..mau 12- 18 hengget harga satu


CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...